top of page
golvsågning

Golvsågning

Golvsågning är en typ av håltagning som utförs med en golvsåg försedd med diamantklinga. Det används både inom industri, bygg och vid renovering hemma.

Exempelvis när vi ska såga rännor för nya rördragningar, servicegropar för relining, eller när trappor, hissar och schakt ska installeras. Det används också när avlopp ska flyttas, som handfat och ledningar under golv.

Golvsåg - ett smart och prisvärt alternativ

Varför är då golvsågning det bästa alternativet? Jo, det är prisvärt för dig som kund, eftersom sågningen går fort. Och så är det säkert för oss som håltagare, eftersom vi slipper damm och vibrationer. Dessutom undviker vi oljudet.

Golvsågning med fantastiskt resultat

Vi kan golvsåga betongkonstruktioner med vår största golvsåg upp till 52 cm. Tjockare golv än så använder vi en väggsåg, som klarar konstruktioner upp till 73 cm tjocklek. Med golvsågning skapar vi öppningar och hål med exakt precision. Med hjälp av våra elektriska golvsågar tar vi upp hål med precisa mått som ger imponerande resultat.
 

Vi utför golvsågning med den trygga förvissningen om att omgivande väggar, golv och tak inte förstörs. Lägg därtill att våra verktyg har en låg bullernivå, vilket ger mindre vibrationer.
 

Det underlättar vårt arbete, gör det mer arbetsmiljövänligt och skapar mindre frustration för omgivningen. I och med att golvsågning i princip är vibrationsfri blir det också snygga, raka skär.

NBH – en pålitlig partner

Vi har genom åren genomfört åtskilliga uppdrag med golvsågning. Såväl åt industrin som fastighetsbolag. Men även en och annan privatkund. Vår långa erfarenhet och kompetens inom håltagning gör oss till en pålitlig partner.

 

Vi törs faktiskt lova ett förstklassigt arbete. Där du som kund garanterat kommer att bli nöjd.

golvsågning

Golvsågning vid om- och nybyggnation

Det är inte alltid det blir som man tänkt sig. Ibland blir det helt enkelt fel när exempelvis nya avlopp och golvsilar ska installeras. Vi kommer gärna och hjälper er att ställa allt till rätta. Vi kan också hjälpa er med golvsågning när ny kabeldragning, nya rännor och kanaler ska göras. 
 

Det krävs också de facto teknisk kompetens och kunskap kring byggnadens konstruktion för att utföra golvsågning på ett säkert och effektivt sätt. Projekten är ofta komplexa, det gäller att använda rätt verktyg och maskiner. Vårt råd till dig är att anlita en professionell håltagare. En som kan säkerställa såväl säkerhet som kvalitet på jobbet. 

Våra golvsågar

Vi har allt från 500 mm klingstorlek på hydraulsågar upp till 1 200 mm. 

golvsågning
bottom of page